Bors de cocos cu legume
Retete cu legume Retete cu carne de pui Retete de supe si ciorbe
Bors revigorant si hranitor, cu multe legume verzi. L-am pregatit cu o parte din supa pe care am facut-o pe un cocos de casa. Voiam sa fie ceva hranitor si usor. Fiindca e atat de simpla, am taiat legumele julienne pentru o prezentare eleganta.
Ingrediente
1 l supa de cocos
1 morcov mediu
1 cartof mediu
4-5 buchetele broccoli
4 fire sparanghel
2 fire ceapa verde
1/2 praz
2 linguri mazare (proaspata sau congelata)
100 ml bors
sare
Portii: 4
- Supa pe cocos am preparat-o cu o zi inainte urmand pasii de aici (1-4), am strecurat-o si am tinut-o la frigider.
- Morcovul se taie julienne (betisoare). Cartoful la fel (ca pentru cartofii pai). Ceapa si sparanghelul se taie segmente egale cu betisoarele de morcov. Prazul se taie rondele. Broccoli se desface buchetele mici.
- Se pune supa intr-o oala si se aduce la fierbere.
- Se adauga morcovul si se fierbe cu capac, la foc mediu spre mic, timp de 5 minute.
- Se adauga cartoful, prazul si ceapa verde si se mai fierbe putin sub 10 minute. Se verifica legumele sa fie fierte.
- Se adauga broccoli, sparanghelul si mazarea. Se fierbe in continuare cu capac 2 minute.
- Se adauga borsul (dati-i cateva clocote inainte) si se mai lasa 1 minut sa fiarba impreuna. Se drege supa de sare.
- Este mai buna daca sta macar o ora. Se serveste calda, cu piper proaspat macinat.
Comentarii (0)
Fii primul care adauga un comentariu.
Lasa un comentariu
Cele Mai Populare
Salam de biscuiti
Papanasi
Ciocolata de casa
Tocanita de cartofi
Gomboti cu prune
Mancarica de mazare cu carne de pui
Ciorba de perisoare
Supa de pui cu galuste de gris
Aripioare picante KFC
Tocanita din carne de porc
Ca sa primesti cele mai noi retete prin email