Nachos
Retete aperitive Retete cu branza Retete din Mexic si Tex-Mex Retete la cuptor Retete lact-ovo-vegetariene Retete rapide Retete simple
Varianta tex-mex a nachos are in plus doar fasolea. Am trisat un pic si am folosit fasole cumparata in conserva.
Ingrediente
100 gr tortilla chips (cu sare, fara alte arome)
1/2 conserva fasole in sos chili (pregatita in casa sau cumparata)
150 gr branza razuita (cheddar, monterey jack, gouda sau emmentaler; eu am folosit un mix de 50 gr emmentaler si 100 gr gouda picanta)
5 ardei iuti murati
1 portie pico de gallo
smantana
Portii: 2-3
- Asezam tortilla pe un platou termorezistent intr-un singur strat.
- Presaram deauspra fasole impreuna cu sos.
* cand nu aveti falose in sos chili pregatita in casa, puteti folosi fasole in sos chili Bonduele Mexicana. - Presaram apoi un strat generos de branza razuita si la final ardeii iuti murati taiati felii.
- Dam platoul la cuptorul incalzit la maxim cam 5 minute, pana branza e topita.
- In centrul platoului asezam cateva linguri de smantana, iar in jur presaram pico de gallo.
- Se serveste imediat, cat e cald.
Fasole peste tortilla chips
Presaram branza si ardei iuti murati
Comentarii (19)
Ultimele comentarii
maria acum 13 ani - 24 Decembrie 2010 15:30
am incercat si eu sa fac si eu cred ca mi-a iesit destul de bine............imi place picant!.............am mancat tot platoul!a fost delicios
merci mult penru reteta! ;) :) =P~ =P~ =P~ =P~ :) ;) =P~ =P~
asdasdfasfd acum 13 ani - 19 Martie 2011 20:45
=P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper buuuuuuuuunnnnRxana acum 13 ani - 17 Mai 2011 23:27
excelenta reteta si extrem de rapida! m-au cam usturat ardeii iuti dar i-am cules si i-am dat prietenului :)) in rest....FOARTE gustoasa reteta!adnana acum 13 ani - 19 Mai 2011 12:34
Eu vad in pozele mici si boabe de porumb...Ai folosit si porumb?ma gandesc ca ar merge bine...cristina acum 13 ani - 19 Mai 2011 12:42
hello....stii cumva reteta pentru crochetele sombrero? "cartofii" aia de sunt servici in palarie de carton.....pe litoral se gasesc....Ioana acum 13 ani - 30 Mai 2011 16:20
fasolea in sos chili de la bonduelle pe care am folosit-o avea si porumb.Ioana acum 13 ani - 30 Mai 2011 16:21
nu cunosc aceste crocheteLBGM acum 13 ani - 5 Iulie 2011 11:48
Eu cautam mai degraba un sos pentru tortilas caci sosul la borcan carel vinde impreunca cu torilas nu prea are gust :DIoana acum 13 ani - 5 Iulie 2011 11:55
asta e salsa pe care o cauti: [link] sau o poti face pe acesta pentru iarna, e pe aceeasi idee: [link] sau aceasta: [link]Andrei acum 12 ani - 19 Mai 2012 22:47
Excelent !!! Singurul lucru diferit care l-am facut diferit a fost sa pun mai multa smantana(toata cutia ) :)Lasa un comentariu
Cele Mai Populare
Salam de biscuiti
Papanasi
Ciocolata de casa
Tocanita de cartofi
Gomboti cu prune
Mancarica de mazare cu carne de pui
Ciorba de perisoare
Supa de pui cu galuste de gris
Aripioare picante KFC
Tocanita din carne de porc
Ca sa primesti cele mai noi retete prin email